tirsdag den 11. januar 2011

Bangkok = Bilkaos

Efter 29 timers rejse med tog, fly og taxa samt 6 timers tidsforskel er vi ankommet til New Road Guest House i Bangkok. Det  var en lang tur, men alt gik efter planen og heldigvis fik vi bagagen. Dog ville en mand gerne have haft Sørens rygsæk, da hans egen tilsyneladende var væk!

Første indtryk af Bangkok er som ventet hektisk trafik, heraf masser af bilos, og trykkende varme (hvilket vi nu ikke klager over). Den altid nysgerrige Søren var imponeret over at vores taxa kørte på gas!! og at elektriciteten virker på trods af de til tider primitive elindstallationer i gaderne!
Vi har nu spist vores første thailanske måltid og vil tidligt i seng, da vi har en ambition om at stå tidligt op i morgen og se Thai-chi i Lomphini-parken. Desuden vil vi på sejle ind til templet samt besøge Chinatown.
Vi skal finde ud af hvilken trekkingtur vi vil på - satser på at komme afsted torsdag aften.

Vi skrives ved.

De bedste hilsner fra

Søren og Anne


  

5 kommentarer:

  1. Ih, det er så spændende!! Glæder mig til der kommer billeder.
    Og Syren, husk ikke at pille ved de der ledninger!!
    KH Linda

    SvarSlet
  2. Hej Anne,
    Det lyder vildt spændende med jeres tur! Jeg smutter selv til Bangkok om præcis en uge, så skriv endelig lidt om, hvad der er værd at se :-)
    I må ha' en rigtig god tur, nyd det :-)

    Knus fra Bxl Kathrine

    SvarSlet
  3. Hej Tante Anne og morbror Søren :)
    Dejligt at høre, at I er kommet godt derned - Trods doping i taskerne.... er MEGET misundelig! - Men men....nu ser det ud til at vi kommer op på 4 + grader herhjemme ;)Glæder mig til at høre mere fra jer.

    KH Lisbeth

    SvarSlet
  4. Dejligt at høre fra jer!
    @Linda: Han har svært ved at holde hænderne i lommerne...
    @ Kathrine: Hvor sjovt! Hvor skal du bo? Vi har boet på New Road Guest House, som Jysk Rejsebureau samarbejder med. Fint og billigt! Måske krydser vi hinanden i Bangkok - vi skal hente vores bagage i løbet af tirsdag, før vi rejser videre mod syd.
    @ Lisbeth: Vi har kun 30-35 grader her, så klager ikke;)

    SvarSlet
  5. Hej Anne,
    Vi har besluttet at slå et smut forbi Singapore først, så desværre krydser vi nok ikke hinanden - selvom det kunne have været virkelig sjovt og hyggeligt!
    Vi ved endnu ikke, hvor vi skal bo i Bangkok, men det kunne da være, at vi skulle prøve det sted, hvor I har boet!

    Godt at høre fra dig, jeg håber, I har en super tur :-) Fortsat god rejse...

    Knus fra Kathrine

    SvarSlet