fredag den 28. januar 2011

Khorp khun kha, Koh Lanta!

En uges ophold på den sydthailanske ø, Koh Lanta, er nu ved vejs ende. I morgen tidlig sejler vi til Phi Phi-øerne, som er verdenskendt for Maya-stranden, som er med i filmen ”The Beach”. Altså den med Leonardo DiCaprio;) Apropos Leo så har vi brugt en del af den sidste dag på Lanta på en motorcykel/scooter søgende efter hans sommerhus… desværre forgæves! Men vi så da øens losseplads, en del gummitræer og en par elefanter, så lidt fik vi ud af det. I billedgalleriet kan I se kortet, hvorpå ”Leonardo DiCaprio’s House” er anført. Det er altså ikke bare noget, jeg har fundet på!

Vi har nydt livet på denne fantastiske ø. Solen, stranden, thaimaden, gæstfriheden, massage, snorkling og kolde, billige øl fra vores resorts restaurant/bar ”The Majestic Bar”. Her spillede de god musik, mest reggae og andet chill-out, mens tre Bob Marley-lignende bartendere serverede med et smil og et ”kap”, som vi stadig ikke rigtig ved hvad betyder. Her i baren mødte vi også to danske tvillingepiger – endda fra Fjerritslev, hvis søskende Søren kender. Så gik snakken:) Dejligt at snakke med andre danskere og dele rejseoplevelser.

I aften fik vi vores hidtil bedste thai-måltid i et lille gadekøkken i øens hovedby, Saladan. 140 baht incl. drikkevarer;) Vi blev betjent af én af de bedst engelsk-talende thaier, vi har mødt indtil nu. Det viste sig også, at hun havde en master i engelsk og havde rejst i Europa. Hun gav os sin mailadresse, så vi kan udveksle madopskrifter.
Senere på aften faldt Søren over et bar med navnet ”Mary Ann’s”, som skulle fotograferes – hvorfor mon?! Barejeren lagde mærke til fotograferingen, men også til Søren engelske landsholdstrøje, da han selv var irer. Søren måtte skuffende meddele, at han var dansker. Vi fik alligevel en snak over en øl inden sengetid. Vi ærgrer os over ikke at kunne se håndbold-semifinalen, men hepper på drengene og må se resultatet på nettet i morgen.

Nu skal rygsækken pakkes endnu engang, så vi kan begive os videre på nye eventyr… vi ved dog ikke hvor vi skal sove på Phi Phi, da mange steder allerede er optaget pga. højsæsonen og det kinesiske nytår lige om hjørnet. Men vi har da altid vores soveposer:)

Kh Søren og Anne

3 kommentarer:

  1. Ja Søren jeg skal jo høre dem til lille intim koncert på huset - men du har jo valgt Thailand i stedet - ville slet ikke bytte. Synd Anne - at du ikke fik et lille glimt af ham leo, du må tilbage en anden gang og søge. Så er der håndbold om en times tid - uha det bliver godt. Hyg jer - kaja

    SvarSlet
  2. Hej Kaja.
    Tak for dine kommentarer -både på fb og herinde.
    Søren håber at Volbeat kommer til Melbourne, måske sammen med Metallica:)
    Vi så håndbold på en bar på Phi Phi - aldrig set så spændende en kamp. Ærgerligt med resultatet!
    Håber du har det godt.
    Kh Anne

    SvarSlet
  3. Hej I to dejlige mennesker :0)

    Fantastisk rejse I er på, og hvor er det dejligt at kunne følge med. Jeg har lige skrevet en lang mail, og så kunne jeg ikke sende den - snøft. Jeg må gøre det om igen en af dagene.

    Alt vel her i DK - vi har ingen storme eller oversvømmelser, og slet ikke så lækkert et vejr som jer :0)

    Ham Leonardo, er han ikke ved at blive lidt gammel ;0) Så måske lidt pyt med, at du ikke fik set ham Anne? Din mand er da meget mere L..... (thi,hi).

    Stort kram fra Birgitte og ungerne

    SvarSlet